Κορωνοϊός: Οι ειδικοί της Auto365 Rentals σου εξηγούν πως πρέπει να απολυμαίνεις το αυτοκίνητό σου

Κορωνοϊός: Οι ειδικοί της Auto365 Rentals σου εξηγούν πως πρέπει να απολυμαίνεις το αυτοκίνητό σου

Κορωνοϊός: Οι ειδικοί της Auto365 Rentals σου εξηγούν πως πρέπει να απολυμαίνεις το αυτοκίνητό σου 1120 630 auto365

Κορωνοϊός: Οι ειδικοί της Auto365 Rentals σου εξηγούν πως πρέπει να απολυμαίνεις το αυτοκίνητό σου

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, τα μέσα μαζικής επικοινωνίας εστιάζουν όλο και περισσότερο στην σωστή πρόληψη για την προστασία των πολιτών. Αλλάζοντας κάποιες καθημερινές συνήθειες στο σπίτι, τη δουλειά ή στις μετακινήσεις μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για εμάς και τους γύρω μας εμποδίζοντας την εξάπλωση του κορωνοϊού, όσο είναι αυτό δυνατόν.

Ο πρώτος κανόνας για την προστασία από μια πανδημία είναι η απολύμανση. Τα χέρια μας, το σπίτι, το γραφείο αλλά και το αυτοκίνητο πρέπει να απολυμαίνονται συνεχώς. Η απολύμανση του αυτοκινήτου είναι απαραίτητη κάθε φορά που αλλάζει ο οδηγός αλλά και σε τακτά χρονικά διαστήματα και ιδιαίτερα όταν πρόκειται να οδηγήσουμε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Οι ειδικοί της Auto365 εξηγούν γιατί είναι σημαντικό το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο να είναι τόσο καθαρό όσο το σπίτι μας και δίνουν συμβουλές για την σωστή διαδικασία καθαρισμού.

Πόσο συχνά πρέπει να απολυμαίνεται ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο;

Ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο πρέπει να απολυμαίνεται καθημερινά αλλά και κάθε φορά που πρόκειται να αλλάξει ο οδηγός. Η ομάδα της Auto365 καθαρίζει όλα τα οχήματα του στόλου της μετά από κάθε χρήση (εσωτερικά αλλά και εξωτερικά), ενώ πάντα ενεργεί και σε φρεσκάρισμά τους πριν από την παράδοση σε νέο πελάτη. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ότι το 100% των μικροβίων και βακτηρίων έχει εξουδετερωθεί κατά την πρώτη απολύμανση, ενώ δεν παραμένει ούτε το παραμικρό δείγμα σκόνης ή βρωμιάς που θα επηρέαζε την εμπειρία του οδηγού. Τέλος, με το φρεσκάρισμα κατά την παράδοση του αυτοκινήτου εξασφαλίζουμε ότι το όχημα θα παραδοθεί αποστηρωμένο και θα διατηρήσει το άρωμα της καθαριότητας καθ’ όλη τη διάρκεια μίσθωσης.

Ποιο καθαριστικό είναι κατάλληλο για την απολύμανση των εσωτερικών επιφανειών του αυτοκινήτου;

Για την απολύμανση όλων των εσωτερικών επιφανειών του αυτοκινήτου χρησιμοποιούμε αλκοολούχα διαλύματα που καθαρίζουν αποτελεσματικά εξουδετερώνοντας το 99,99% των βακτηρίων και μικροοργανισμών, ενώ σέβονται χωρίς να φθείρουν τα ευαίσθητα δέρματα και υλικά που χρησιμοποιούνται στην εσωτερική επένδυση του αυτοκινήτου.

Ποια σημεία του αυτοκινήτου καθαρίζονται κατά την απολύμανση;

Ένα αυτοκίνητο μπορεί να θεωρηθεί καθαρό όταν είναι εξίσου καθαρό και αποστειρωμένο με ένα καινούριο αυτοκίνητο. Μετά από τη δημοσίευση της σοκαριστικής έρευνας για την συγκέντρωση παθογόνων μικροοργανισμών στις εσωτερικές επιφάνειες των αυτοκινήτων, δίνουμε έμφαση στον συνολικό καθαρισμό του εσωτερικού εστιάζοντας σε όλα τα σημεία τα οποία ακουμπάμε περισσότερες φορές με τα χέρια μας. Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στα κλειδιά αλλά και σε σημεία όπως:

  • Τιμόνι και λοιπά όργανα (Μοχλοί φλας ή υαλοκαθαριστήρων)
  • Ζώνες ασφαλείας
  • Κιβώτιο ταχυτήτων
  • Κονσόλα
  • Χερούλια εξωτερικά και εσωτερικά του οχήματος
  • Αεραγωγοί

Ασφάλεια κατά την παράδοση και παραλαβή

Σε περίπτωση παράδοσης στο αεροδρόμιο, το προσωπικό της Auto365 είναι εξοπλισμένο με μάσκες για την προστασία του πελάτη αλλά και τη δική του. Ο πελάτης εισέρχεται μόνος του στο όχημα εφόσον είναι έτοιμα όλα τα διαδικαστικά ενώ κατά τη παραλαβή ελέγχουμε το όχημα αφού πρώτα περάσουμε τις επιφάνειές που θα ακουμπήσουμε με τα χέρια μας με απολυμαντικό υγρό.

Η ενοικίαση αυτοκίνητου, όταν τηρούνται οι κανόνες καθαριότητας και ασφαλείας, μπορεί να αποσυμφορήσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς και να προστατέψει εσάς και τους γύρω σας. Για περισσότερες συμβουλές και οδηγίες σχετικά με την απολύμανση των οχημάτων σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2311 111 365 και μέσω email στο info@auto365.gr.