Ενοικίαση Αυτοκινήτου για γάμο

από την

auto365 logo white

Τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα για το γάμο σου

Ενοικίαση αυτοκινήτου για γάμο: Η ειδικότητά μας

Τα αυτοκίνητα του στόλου της Auto365 φροντίζουν να δώσουν έναν τόνο κομψότητας και εκλεπτυσμένου στυλ στην αξέχαστη, αυτή, περίσταση. Αφού επιλέξτε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει οι επαγγελματίες οδηγοί μας θα αναλάβουν τη μετακίνησή σας προς την εκκλησία και τον χώρο της δεξίωσης.

Δείτε τα αυτοκίνητα που επιλέγουν συχνότερα οι πελάτες μας για το γάμο τους

mini cooper cabrio white rent
ferrari california rent thessaloniki
ενοικίαση Aston Martin Θεσσαλονίκη
ενοικίαση bmw i8 Θεσσαλονίκη
luxury wedding car rent thessaloniki

Τί να προσέξω όταν επιλέγω αυτοκίνητο γάμου

Το στυλ του αυτοκινήτου που θα επιλέξετε θα πρέπει να ταιριάζει με το theme της γαμήλιας τελετής. Για έναν παραδοσιακό γάμο μπορείτε να επιλέξετε μία διαχρονική Aston Martin, για έναν εναλλακτικό γάμο προτιμήστε ένα Mini Cooper Cabrio, ενώ για έναν μοντέρνο γάμο η Ferrari California και η BMW I8 είναι οι ιδανικές επιλογές.

Σκεφτείτε τις φωτογραφίες. Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, ένα αυτοκίνητο πολυτελείας την ημέρα του γάμου σας, σας προσφέρει και μια υπέροχη ανάμνηση. Πριν επιλέξετε, σκεφτείτε ποιο αυτοκίνητο θα πλαισιώνει καλύτερα τις φωτογραφίες σας.

Προτεραιότητα στην εμπειρία. Το αυτοκίνητου γάμου είναι μια μοναδική ευκαιρία να οδηγήσετε ένα μοντέλου αυτοκινήτου που πάντα ονειρευόσασταν. Είστε έτοιμοι να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα;

Τα αυτοκίνητα γάμου της Auto365 διατίθενται στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας και η ενοικίαση είναι ανα μέρα.

Τιμές για την ενοικίαση αυτοκινήτου γάμου: Ρωτήστε μας

Telephone:
+30 2311 111 365