ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ FERRARI

auto365 logo white
auto 365 logo no backround
ferrari california logo no background
ferrari logo no background

Ενοικίαση Ferrari California

We Rent Experience

Η Auto365, η μοναδική εταιρεία ενοικίασης supercars και αυτοκινήτων πολυτελείας στη βόρεια Ελλάδα, σου δίνει τη δυνατότητα να νοικιάσεις την αγαπημένη σου Ferrari California και να ζήσεις μια ξεχωριστή οδηγική εμπειρία με ταχύτητα και αδρεναλίνη.

Πώς μπορώ να νοικιάσω τη Ferrari California?

Για να νοικιάσεις τη Ferrari California, συμπλήρωσε τη φόρμα παραγγελίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για την ώρα, το μέρος και τις λεπτομέρειες παράδοσης και παραλαβής του αυτοκινήτου.

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση για μία ημέρα;

Η ενοικίαση της Ferrari κοστίζει 1500 ευρώ/ημέρα, ενώ σε περίπτωση ενοικίασης για περισσότερες μέρες ή σε περίπτωση προσφοράς, η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα.

ferrari california rent thessaloniki

Σε ποιές πόλεις ενοικιάζεται η Ferrari?

Η Ferrari California ενοικιάζεται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και σε πολλά ακόμη σημεία στην Ελλάδα για γάμους, εκδηλώσεις, ειδικές περιστάσεις και όχι μόνο. Για πληροφορίες σχετικά με τα σημεία παράδοσης και παραλαβής του αυτοκινήτου καλέστε μας στο 2311 111 365 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται παρακάτω.

Μπορώ να νοικιάσω τη Ferrari California για το γάμο μου;

Η Ferrari California διατίθεται για γάμους και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ποιά είναι η ελάχιστη και ποιά η μέγιστη διάρκεια ενοικίασης;

Οι τιμές αναφέρονται σε ενοικίαση για μία μέρα. Η ελάχιστη διάρκεια ενοικίασης είναι η μία ημέρα ενώ δεν υπάρχει μέγιστη διάρκεια ενοικίασης -εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα-.

Υπάρχουν και άλλα διαθέσιμα αυτοκίνητα της ίδιας κατηγορίας προς ενοικίαση;

Η Ferrari California διατίθεται μέσω της σειράς Experience. Στην ίδια κατηγορία μπορείτε να βρείτε και την BMW I8 αλλά και την Aston Martin Vantage. Τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας συνοδεύονται από εγγύηση μοντέλου που σημαίνει ότι  σε περίπτωση που νοικιάσετε ένα από τα αυτοκίνητα της συγκεκριμένης κατηγορίας, θα παραλάβετε το μοντέλο που έχετε επιλέξει και ποτέ κάποιο αυτοκίνητο ίδιας κατηγορίας.

ΣΕΙΡΑ EXPERIENCE

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ:

ενοικίαση bmw i8 Θεσσαλονίκη
ενοικίαση Aston Martin Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ