Ανακάλυψε τη Θεσσαλονίκη

explore thessaloniki tour

Ανακάλυψε τη Θεσσαλονίκη

Ανακάλυψε τη Θεσσαλονίκη 870 370 auto365

Γιατί αγαπάμε τόσο αυτή την πόλη;

Η Θεσσαλονίκη είναι μία εμπειρία! Πρόκειται για έναν ξεχωριστό προορισμό γεμάτο εκπλήξεις στην καρδιά της Μακεδονίας. Η δεύτερη μεγαλύτερη Ελληνική πόλη έχει ένα μαγικό τρόπο να προσφέρει υπέροχες στιγμές σε όσους την επισκέπτονται.

Το χαρακτηριστικό μνημείο της Θεσσαλονίκης ο Λευκός Πύργος, ο ιερός ναός του Αγίου Δημητρίου πολιούχου της πόλης, η αψίδα του Γαλέριου γνωστή σε όλους και ως Καμάρα καθώς επίσης και η μαγευτική ομορφιά της παλιάς πόλης στη περιοχή της Άνω Πόλης μπορούν να σας ταξιδέψουν σε μία άλλη πραγματικότητα όπου θα χαλαρώσετε και θα απομακρυνθείτε από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Υπέροχα μουσεία, όμορφα μικρά μπαράκια, εντυπωσιακά clubs και ένας shopping παράδεισος στην Λεωφόρο Τσιμισκή και το Mediterranean Cosmos. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσετε κάνοντας βόλτες στο ιστορικό κέντρο τόσα περισσότερα μυστικά θα αποκαλυφθούν σε εσάς… Θα βιώσετε αυτή την μοναδική αίσθηση του να συναντάς ένα μικρό θησαυρό σε κάθε σας βήμα!

Ένας προορισμός ιδανικός για ολιγοήμερες αποδράσεις αξίζει πάντα και ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο για τις βόλτες σας και τις αναμνήσεις σας!

Το γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων της Auto365 λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στο κέντρο της πόλης και το αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Νοικιάστε σε ανταγωνιστικές τιμές το αυτοκίνητο που επιθυμείτε και ζήστε μοναδικές στιγμές στην πόλη που δεν σταματά να διασκεδάζει ποτέ.