Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη

espa

Για ενοικιάσεις αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη, η Auto365 προτείνει μοναδικά μοντέλα, εξοπλισμένα με όλα τα extra που κάνουν τη διαφορά.

Για πάνω από 5 χρόνια προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης υψηλής ποιότητας και εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μέσω του μοναδικού και ολοκαίνουριου στόλου μας που περιλαμβάνει: ευέλικτα αυτοκίνητα πόλης, πολυτελή αυτοκίνητα, αυτοκίνητα γάμου, VAN και Mini Bus υψηλών προδιαγραφών.

Διάλεξε το αυτοκίνητο που σου ταιριάζει από την AUTO365 και εξερεύνησε τη Θεσσαλονίκη αλλά και τους μαγευτικούς κοντινούς προορισμούς της Χαλκιδικής και της βόρειας Ελλάδας με άνεση, ασφάλεια και στυλ.

Ζήσε μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία

Στην Auto365 νοικιάζουμε εμπειρίες!

Προτεραιότητά μας είναι η οδηγική εμπειρία του πελάτη και γι΄αυτό εξοπλίζουμε όλα τα αυτοκίνητα του στόλου μας με όλα τα έξτρα που κάνουν τη διαφορά.
Είσαι λάτρης της ταχύτητας; Σου δίνουμε την ευκαιρία να νοικιάσεις το αυτοκίνητο που πάντα ήθελες να οδηγήσεις στην καλύτερη έκδοση της αγοράς.

Δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινα καθίσματα και πολλά ακόμα έξτρα σου υπόσχονται ένα απολαυστικό ταξίδι.

our-fleet
The best leasing deals
Luxury cars for the happiest day

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ AUTO365

Γίνε επίσημος συνεργάτης της Auto365 και κέρδισε με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου που πραγματοποιείς για τους πελάτες σου.

contact

Δες ποια αυτοκίνητα επιλέγουν συχνότερα οι πελάτες μας

seira experience

Σειρά EXPERIENCE

Ζήσε μια αξέχαστη οδηγική εμπειρία

Οδήγησε όλα τα αυτοκίνητα του στόλου μας. Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία για να οδηγήσεις όλα τα αγαπημένα σου μοντέλα. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων για επαγγελματικά ταξίδια, εκδρομές, γάμους και εκδηλώσεις πάντα με εγγύηση μοντέλου.

• Ολοκαίνουριος στόλος αυτοκινήτων
• Υπηρεσίες Executive Ενοικιάσεων
• VIP Μεταφορές
• Ενοικίαση Αυτοκινήτων Για Γάμο

Εγγύηση μοντέλου

Στην Auto365 σου παρέχουμε εγγύηση μοντέλου στην κατηγορία Experience που σημαίνει ότι θα οδηγήσεις το αυτοκίνητο που έχεις επιλέξει και ποτέ κάποιο αυτοκίνητο παρόμοιας κατηγορίας.

 • Πρέπει να είστε τουλάχιστον 21 ετών για να ενοικιάσετε στην Ελλάδα και να έχετε το δίπλωμα οδήγησης στην κατοχή σας για τουλάχιστον ένα έτος.

 • Το ενοικιασμένο αυτοκίνητο είναι κανονικά ασφαλισμένο μόνο για το πρόσωπο που κάνει την ενοικίαση. Εάν θέλουν και άλλοι να οδηγήσουν το αυτοκίνητο, πρέπει να προστεθούν στο Μισθωτήριο Συμβόλαιο κατά την έναρξη της ενοικίασης. Θα υπάρξει μια χρέωση για Δεύτερο Οδηγό 3,50€ ημερησίως πλέον ΦΠΑ.

 • Οι τιμές περιλαμβάνουν, ασφάλεια προς τρίτους και φόρους. Ανάλογα με την τιμή που σας προσφέρει η Auto365 κάθε φορά, οι παρακάτω ασφάλειες μπορεί επίσης να περιλαμβάνονται στις τιμές:

  Μικτή Ασφάλεια (CDW) με συγκεκριμένο ποσό ευθύνης, ανάλογα με την κατηγορία αυτοκινήτου που επιλέγετε και την χώρα στην οποία θα γίνει η ενοικίαση,

  Ασφάλεια Κλοπής (TP), η οποία σχετίζεται μόνο με την κλοπή του αυτοκινήτου και όχι με τα προσωπικά αντικείμενα που βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο, με συγκεκριμένο ποσό ευθύνης, ανάλογα με την κατηγορία αυτοκινήτου που επιλέγετε και την χώρα στην οποία θα γίνει η ενοικίαση.

  Σημείωση: Ο ενοικιαστής είναι πλήρως υπεύθυνος για οποιαδήποτε ζημιά συμβεί στο αυτοκίνητο της Auto365, εάν δεν γίνει αναφορά στην τοπική αστυνομία σε περίπτωση ατυχήματος, αν το αυτοκίνητο το οδηγούσε άλλος από τον προβλεπόμενο από το μισθωτήριο συμβόλαιο οδηγό ή εάν υπήρξε υπερβολική αδιαφορία / αμέλεια κατά την χρήση του αυτοκινήτου.

 • Εάν δεν είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2311 111 365

 • Η Auto365 δεν επιτρέπει την έξοδο των ενοικιαζόμενων αυτοκίνητων της , εκτός των Ελληνικών συνόρων, για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο 2311 111 365

 • Θα πρέπει να έχετε μαζί σας το δίπλωμα οδήγησής σας κατά την έναρξη της ενοικίασης, το οποίο θα πρέπει να έχετε εκδώσει τουλάχιστον ένα έτος πριν την ενοικίαση. Επίσης την αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας και θα χρειαστείτε επίσης μια πιστωτική κάρτα – ως εγγύηση ακόμα και αν στο τέλος της ενοικίασης επιλέξετε να πληρώσετε με μετρητά.

 • Η πολιτική καυσίμων της Auto365 είναι same-same, δηλαδή όσο καύσιμο έχει το όχημα κατά την παραλαβή του, τόσο θα πρέπει να έχει και κατά την επιστροφή του. στην Auto365.

 • Η τιμή ενοικίασης περιλαμβάνει τις βασικές καλύψεις. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον καλύψεις, αν είναι απαραίτητο. Απλά ρωτήστε στο σταθμό της Auto365 κατά την έναρξη της ενοικίασης.

Κεντρικό Γραφείο Θεσσαλονίκης

9ο χλμ Θεσσαλονίκης-Μουδανίων

ΤΚ 55535 Θεσσαλονίκη , Ελλάδα

Τηλ: 2311111365

Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Κατόπιν Συνεννοήσεως

Χαλκιδική – Υποκατάστημα Μαρμαρά

Νέος Μαρμαράς Χαλκιδικής

ΤΚ 63081

Τηλ: 2311111365