Στην Auto365 οι πελάτες μας απολαμβάνουν ένα ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης, καθώς το σύνολο των υπηρεσιών μας είναι σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει τη καλύτερη δυνατή αξία, ξεπερνώντας συνεχώς κάθε τους προσδοκία.

Η Auto365, μέσα από ένα σύγχρονο και συνεχώς αυξανόμενο στόλο οχημάτων και επανδρωμένη με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό δίνει πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών της παρέχοντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Στόχος, όραμα και δέσμευση μας να ξεπερνάμε κάθε φορά τις προσδοκίες σας στην εξυπηρέτηση και στην αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2015 και πήρε αμέσως ηγετική θέση στον κλάδο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων και υπηρεσιών μεταφοράς στη Θεσσαλονίκη. Οι πελάτες μας είναι κορυφαίες εταιρείες από την επιχειρηματική κοινότητα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε εξατομικευμένες, πολυτελείς υπηρεσίες προκειμένου να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας.

 

Η Αuto365 παρέχει διακριτική, υψηλής ποιότητας, επαγγελματικές υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με το συνεχώς ανανεωμένο μας  στόλο προσφέρουμε μεταφορά, περιηγήσεις στην πόλη, γάμους, συνέδρια, συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις σε επαγγελματική και φιλική ατμόσφαιρα είναι ο κύριος στόχος μας. Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε για τις μεταφορικές σας ανάγκες, με πολύ ανταγωνιστική τιμολόγηση. Είμαστε αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους για να βελτιώσουμε  την ταξιδιωτική σας εμπειρία.

Τελευταία νέα